Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: 🎖️ 543 fietstassen in 🏬 8 webshops

Zadeltassen

Opbergruimte onder het zadel

Wil je je waardevolle spullen meenemen tijdens een fietstocht, maar vind je het niet prettig om een grote fietstas mee te nemen, dan is een zadeltas een uitstekende keuze. Ook voor het opbergen van gereedschap is een compacte zadeltas een ware uitkomst. Evenals enkele of dubbele fietstassen zijn zadeltassen verkrijgbaar in vele uitvoeringen.

Dit zijn de populairste zadeltassen van het moment

Waterdicht

Over het algemeen geldt dat zadeltassen waterdicht zijn en daarnaast zijn voorzien van reflecterende elementen voor een betere zichtbaarheid op de weg. Eveneens zijn ze veelal voorzien van een ritssluiting, zodat je tijdens de rit ook snel en gemakkelijk bij bijvoorbeeld het eten of drinken kunt. Let bij je keuze voor een zadeltas goed op het type bevestigingssysteem waar deze mee is uitgevoerd, want sommige modellen zijn merkgebonden en daardoor niet compatibel met andere bevestigingssystemen.

De grootste merken

In onze webwinkel vind je een breed scala aan modellen van de beste merken. Zo zijn de zadeltassen van bijvoorbeeld TopeakBrooksAGU, Fizik, SKS en Selle Royal ruim vertegenwoordigd.

🧳 Fietstas-expert.nl
Logo