Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: ๐ŸŽ–๏ธ 543 fietstassen in ๐Ÿฌ 8 webshops

Dubbele fietstassen

In Nederland en Belgiรซ is de dubbele fietstas heel erg populair. Misschien nog wel populairder dan de enkele fietstas. De dubbele tas biedt fietsers twee keer zo veel opbergruimte. Dit maakt de dubbele fietstas ideaal voor naar school, naar het werk en bij het doen van boodschappen. Houd er wel rekening mee dat de dubbele tas minder makkelijk ‘even’ te verwijderen is.

Dit zijn de populairste dubbele fietstassen van het moment

Voor toerfietsers

Zo zijn er fietstassen die speciaal zijn gemaakt om lange fietstochten mee af te leggen, maar ook modellen die zich perfect lenen voor een tochtje naar de supermarkt. Verder bestaan er ook nog dubbele fietstassen die beschikken over extra vakken of die de mogelijkheid bieden de tas uit te breiden. Dergelijke dubbele fietstassen zijn voor vele doeleinden geschikt, omdat ze een variabele inhoud hebben.

Waterdichte fietstassen

Steeds populairder zijn waterdichte fietstassen. Grote merken als AguFastRider en Basil hebben er dan ook vele in het assortiment. Dit zijn de fietstassen voor toerfietsers of zij die graag op fietsvakantie gaan. De inhoud van de tas blijft perfect droog en de extra sterke buitenkant garandeert een extra lange levensduur.

๐Ÿงณ Fietstas-expert.nl
Logo