Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: 🎖️ 543 fietstassen in 🏬 8 webshops

Cordo Fietstassen

Cordo is één van de toonaangevende spelers op de fietstassen en fietsmanden markt. Alle fietstassen en fietsmanden zijn vervaardigd uit de beste materialen en er is voor iedereen wel een geschikte fietstas of fietsmand te vinden. Ook de fietskrat, die we tegenwoordig steeds vaker zien, is een veel verkocht product. Heeft u (schoolgaande) kinderen? In de collectie van Cordo zijn veel en veel verschillende kinderfietstassen opgenomen. Fietstassen en fietsmanden kunnen op veel manieren bevestigd worden; er zijn simpele toepassingen, zoals het vastzetten met klittenband of riempjes. Echter heeft Cordo een systeem bedacht om fietstassen en fietsmanden te bevestigen. Dat is het zogenaamde Klick-Fix systeem. Voor dit montagesysteem zijn verschillende adapters, clips en klemmen ontwikkeld. Cordo heeft ook een kaartklem in het assortiment opgenomen; dit is een klem die op het stuur wordt bevestigd, waarna er een landkaart, fietsroutekaart etc. in vastgeklemd kan worden. De fietstassen en fietsmanden van Cordo zijn geschikt voor vele toepassingen.

Dit zijn de populairste Cordo fietstassen van het moment

Nieuwe kleuren

Omdat het bijna voorjaar is heeft Cordo de fietstassen en fietsmanden voorzien van nieuwe en vrolijke kleuren. Zo heeft bijvoorbeeld de Yurba een lime-accent gekregen en is de Queza van een stijlvol antraciet uiterlijk voorzien. De fietstas Tarpa is nu in ook in een knalblauwe variant leverbaar en de Borsa heeft aquablauwe accenten gekregen. U ziet: Cordo zit niet stil en zorgt elk jaar weer voor vele innovatieve verrassingen. U gelooft ons niet? Kijk dan op onze website en u zult zien dat het assortiment van Cordo inderdaad veelomvattend, stijlvol en kleurrijk is.

Thema

Een speciaal hoofdstukje willen wij graag wijden aan de fietstassen en fietsmanden met als thema Zuid-Afrika. Deze collectie herbergt fietstassen met namen als Tafelberg, Transvaal, Zuidkaap en Johannesburg. Deze fietstassen zijn verkrijgbaar in vele modellen en kleuren. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit dubbele of enkele fietstassen. Deze kunnen zowel voor als achter bevestigd worden. Trapt u altijd met uw voeten tegen uw fietstassen aan? Cordo heeft fietstassen die afgeschuind zijn. Dat voorkomt veel ergernis en misschien ook wel ongelukken.

🧳 Fietstas-expert.nl
Logo
Shopping cart