fietstas-expert

Klantenservice
088 520 7777
Subcategorieën:

Fast Rider-fietstassen

Filters

Filter op:
Type
Toon resultaten (130)
Serie
Toon resultaten (130)
 1. Meer opties
 2. Minder opties
Inhoud
Toon resultaten (130)
Prijs
Toon resultaten (130)
Materiaal
Toon resultaten (130)
Geschikt voor E-bike
Toon resultaten (130)
Verfijn op bevestigingssysteem
Toon resultaten (130)

Fietsen met Fast Rider

Het bedrijf Hesling Products B.V. produceert vanaf het midden van de jaren zestig fietstassen. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een van de belangrijkste spelers op de binnenlandse markt. Het assortiment van Fast Rider bevat een reeks conventionele fietstassen en fietsmanden die geschikt zijn voor de meest uiteenlopende doeleinden. Zo zijn er dubbele fietstassen, enkele fietstassen, stuurtassen en zadeltassen in het assortiment opgenomen. Ook de fietsmanden zijn er in vele soorten en maten te vinden. Normale fietsmanden, echter ook dierenmanden zijn steeds populairder geowrden de laatste tijd. Naast het vervaardigen van fietsmanden heeft Fast Rider zich sinds het begin van de jaren negentig ook toegelegd op het maken van fietskleding.

Laatste reviews

 • Gekocht om dagelijks 12 km van en naar het werk te fietsen. Ik haal hem daarbij praktisch nooit van de fiets af. Prijs is mooi, was ook prima waterdicht, maar de kwaliteit viel me zwaar tegen. Bij de eerste waren binnen een maand de bevestigingsschroefjes van de ophanghaken zoek. Gelukkig viel dat nog onder de garantie. Maar bij de tweede is de extra versteviging om de haken recht te houden inmiddels kapot en ook de beveiligingsklem om de tas op de fiets te houden is afgebroken. Hij kan nu dus zomaar spontaan van mijn fiets afvallen, en dat binnen twee jaar.
  Fast Rider Pakaftas Middel Geen verborgen kosten: €31,90
  Fast Rider Pakaftas Middel
 • "Een goed uitziende tas voor de man Goed afneembaar Bevalt me prima"

  Fast Rider Edgar fietstas
  Fast Rider Edgar fietstas
 • "Aparte, mooie, kwalitatieve en functionele tas met voldoende ruimte. Klips voor bevestiging aan zijstangen kunnen niet als zodanig gebruikt worden."

  Fast Rider Vivid
  Fast Rider Vivid
 • "Goed afgewerkt en zeer sterk en duurzaam (mijn vorige kon ik jarenlang gebruiken). Eenvoudig en degelijk te monteren dankzij de bijgevoegde tools. De open bovenkant in het midden is praktisch bij LED-achterverlichting. Wel jammer dat ze alleen nog maar in zwart en donker blauw beschikbaar zijn."

  Fast Rider Canvas Led
  Fast Rider Canvas Led

Veelgestelde vragen

 • Fast Rider Convoy Transportertas

  Past deze tas op een batavus milano e-go?

  Gevraagd op 21 oktober 2014

  Deze tas is gemaakt om op de voordrager te bevestigen, of aan het stuur met de haken. Ik weet niet precies hoe de kabels op uw model lopen, maar ik verwacht geen problemen.

  Antwoord van onze expert
 • Fast Rider Sakura Shopper

  Past deze tas op een elektrische fiets de Sparta emotion 3 uit 2013

  Gevraagd op 6 oktober 2014

  Hoogstwaarschijnlijk gaat dit niet passen.

  Antwoord van onze expert
 • Fast Rider Shopper De Luxe 05

  Is deze tas afneembaar of niet ?

  Gevraagd op 14-10-14

  U kunt de tas makkelijk met de haken vast te zetten en weer los halen.

  Onze expert